Google

marți, 9 iunie 2009

"Ieream" la "Fraiburg". Jucam carti tarot cu doamna Mariana.

Mare emisiune mare la Capatos aseara. Din ASOCIATIA CITITORILOR IN NUMERE SI NU NUMAI, prezenta deasemenea in FUNDATIA CU ACELASI NUME A GHICITORILOR IN STELE SI COMETE, a venit in platou nimeni alta decat doamna Mariana. Care doamna Mariana a prezentat in premiera cum ne influenteaza numarul karmic viata si destinul. Acest numar se calculeaza dupa formule numai de ea stiute dar impartasite si noua, prostimii. Am ramas oarecum mirat cand am vazut ca se calculeaza asemanator cu un joc din copilarie in care introduceai numele tau si al persoanei iubite si aflai cat la suta te iubeste. Bine, daca ti-ar fi sila sa calculezi niste adunari banale, are ea un soft pe site-ul propriu, facut in colaborare cu Microsoft. Nu ca a vrut sa spuna, dar a tinut sa mentioneze cum ca are bartai site-ul.

Mesajele nu conteneau sa vina: "Super emisiune!", "Senzational!", "Super invitat." si asa mai departe. Printre ele si mesaje de genul: "Cifra mea este 13. Ce imi rezerva viitorul?". La aceasta intrebare i-as fi raspuns eu celui ce a pus-o: "Nu stiu ce iti rezerva viitorul, insa vad ca prezentul te invaluie in prostie! Mai citeste niste carti, altele decat cele de joc, si vei vedea ca 13 este un numar, nicidecum cifra. Si daca inca nu ai inteles minutiosul algoritm prezentat de cateva ori de Capatos - tre' sa obtii o cifra!!! - mai bine schimba postul pe TARAF TV, ca esti degeaba.".

Apoi, doamna ne-a dat cateva exemple de personalitati cu cifla lor magica, cateva trasaturi de caracter pentru fiecare cifra. Vrajeli. Personal, nu cred in misticism, in ghiceli si ghicitori de doi ron.

Totusi, am tot respectul pentru Mariana. De ce? Ea iubeste munculitza! Toata ziua sta degeaba, face cateva inselatorii si sarlatanii de genul asta si scoate bani de pe urma cazurilor disperate care nu pot continua traiul de zi cu zi daca nu li se spune ca sunt in cifra 2 si se inteleg bine cu 4 si 5, dar se dusmanesc cu 9. Bravo tanti! Tine-o tot asa... pe dreapta.

Paris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu